Afdrukken

Midden Nederland Route

Door Marcel Doornbos op . Gepost in 2007

Op zondag 9 september a.s staat de volgende rit, de Midden-Nederland route op het programma. Voor de nieuwsgierigen onder ons, hierbij alvast wat informatie:

  • 2007mnr_1Het aantal kilometers wat gereden wordt is ca 165.
  • Het is een GPS rit
  • Duur totale rit (zonder stops) is ca 3.5 uur, want er wordt over veel kleine weggetjes gereden.
  • Waar komen we langs onder andere: Muiden, Weesp, Abcoude, Waver, Waverveen, De Ronde Venen, De Hoef, Uithoorn, Amstelveen, Kanis, Kamerik.
  • De start is in Muiden en wel in: Graaf Floris V van Muiden, Heerengracht 72.

2007mnr_2Voor deze gelegenheid gaat het cafe om 10u (in plaats van de normale 11u !). Een koffiestop nabij de Hoef ca. 55km (ca 1 uur) is mogelijk. Na de koffie is het nog ongeveer 1,5 uur, de snelheid ligt namelijk niet hoog, en ca. 50 km, om bij de lunch in Grand Cafe De Bosbaan (adres De Bosbaan 4) in Amstelveen te geraken.

2007mnr_3Na de lunch gaan we op voor het laatste stuk van ca 60km richting Kamerik (ligt iets voor Woerden) alwaar we de stopplek hebben in Eetcafe De Herberg aan de Wetering (adres v. Teylingenweg 48).

Schitterende vergezichten zullen vandaag ons deel zijn. We passeren veel kleine en vooral mooie wegen. Veel water zal er te zien zijn tijdens deze rit.

Vanuit De Herberg is het ca 10 min naar de snelweg A12 (bij Woerden). Ik hoop jullie (ook BMW-rijders) in grote getallen te zien!

Groeten Marcel (ex Varadist en huidig BMW rijder)