Afdrukken

Zoeven door Zeeland

Door Marcel Doornbos op . Gepost in 2014

Attachments:
FileCreatorFile sizeDownloads
Download this file (Zoeven door zeeland.pdf)PDF met fotos van Zoeven door ZeelandMarcel Doornbos531 kB687

Na een kleine 94,5km zullen we gaan Zeeuws lunchen in Kamperland bij Brouwerij Emelisse.Zachtjes zoeven door Zeeland, zondag 15 juni 2014

Het is zalig zacht zoeven door Zeeland (vooral door de camera’s van de Zeeuwse blauwe vrinden!!). Een gewaarschuwd ATV-er telt voor 3 !!!

We starten ietwat on-ATV achtig, maar vlakbij Numansdorp bij de Shell Buttervliet langs de A29. Voor een Shell aan de goedkope kant. Niet de mooiste plek, maar we kunnen er tanken en een goed bakkie doen.

 

Vandaar gaan we op naar de Zeeuwse eilanden.
1ste eiland wat we aandoen is Goeree Overvlakke richting de Brouwersdam. 

 Opgefrist en bijgetankt met koffie/thee/fris en wellicht wat lekkers gaan we zachtjes door via de Roggeplaat en Neeltje Jans naar het 3de eiland Noord Beveland.

 

In de buurt van de Plompetoren (nog op eiland 2) moet je rechtsaf ivm dijkversterking. De route loopt wel naar de Plompetoren toe (foto moment cq benenstrekken). Vanaf de Plompetoren omkeren dan eerste LINKS (volg omleidingsborden en gezond verstand). Je pikt de route vanzelf weer op.

Na een kleine 94,5km zullen we gaan Zeeuws lunchen in Kamperland bij Brouwerij Emelisse. 

 

Na de lunch gaan we weer een zo’n 60 km richting het Noorden (Numansdorp) om daar deze rit af te sluiten in Restaurant Schippershuis.

Tot dan.

Marcel