Afdrukken

BBQ rit

Door Niek van Groning op . Gepost in 2014

Attachments:
FileCreatorFile sizeDownloads
Download this file (BBQ rit.pdf)PDF info BBQ rit 7-2014Marcel Doornbos598 kB548

6 juli is het weer zover we gaan weer een stukje toeren door het groene hart van Nederland.
We gaan vertrekken vanuit Het Noorden bij café het Leeuwtje (welke geheel in stijl in het Oranje is aangekleed) www.leeuwtje-noorden.nl .

We gaan verzamelen om 10:00 uur, dit is een latere tijd dan normaal maar het café is niet eerder open. We kunnen dan genieten van een heerlijk kopje koffie met eventueel een huisgebakken stuk appeltaart  met eventueel slagroom.
De 1e groep gaat om ongeveer 10:30 uur vertrekken voor de Rit.

HET MOTO VAN VANDAAG IS “WE HEBBEN GEEN HAAST”

Als eerste gaan we langs de Meije om vervolgens via Bodegraven en langs fort Wierinckshaven uit te komen bij Woerden.
Vervolgens gaan we dan via Papekop en Ruigeweide richting de Reeuwijkseplassen.

Ga vooral genieten van de mooie vergezichten die je tegenkomt.
Maar let op sommige weggetjes zijn erg onoverzichtelijk, LET DUS GOED OP.

Aangekomen bij Sluipwijk en dan door naar Tempel om vervolgens via Hazerswoudedorp uit te komen bij onze lunchstop restaurant AA-zicht gelegen aan de Noord AA, www.aa-zicht.nl.


Hier gaan we genieten van het uitzicht vanuit de serre welke voor ons is gereserveerd.

Na de lunch bij het mooie uitzicht aan het water, vertrekken we voor het 2e gedeelte van de route. Vanuit Zoetermeer naar het mooie Zoeterwoude Dorp, waar een fraaie molen staat, gaan we de kilometers even opvoeren op de N11. Onderweg zien we nog meer molens.

Bij afslag Hazerswoude gaan we er weer af en volgen N209 richting Hazerswoude-Rijndijk, langs het water naar Koudekerk aan de Rijn.
Genietend van het mooie Nederland met plassen en weiland met geuren en kleuren. De dieren genieten ook van hun omgeving in groei en bloei.

Daarna komen we aan in Leiderdorp, vervolgens Hoogmade en Rijndijk, Woubrugge, Woudwetering, Rijnsaterwoude, Langeraar en Ter Aar. Mooie smalle weggetjes met leuke bochten. Mooie visplekjes voor de vissers onder ons. Daarna Alphen aan de Rijn en Zwammerdam.

Op de foto is het bewolkt, maar 5 minuten later scheen de zon alweer. Dan als laatste door Nieuwkoop en Noorden naar Woerdense Verlaat waar de BBQ op ons staat te wachten.

 

Aangekomen bij Caravanpark “de Visotter”, Uitweg 30, 3652 LP Woerdense Verlaat, volg je de aanwijzingen en zie daar de BBQ staat klaar !

 

 

-------------------------------------

Wij willen graag weten wie er aan de BBQ deel wil nemen, de kosten zijn 10 euro per persoon, cash af te rekenen. Hier zit alles bij inbegrepen, eten en drankjes. Om alles goed en tijdig in te kopen willen wij uiterlijk 1 juli weten wie er komt.
Opgeven graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kom je niet na aanmelding, dan kunnen wij, gezien de gedane inkopen, helaas geen geld terug geven. Wij hebben een overdekte ruimte waar je motorkleding opgehangen kan worden.

Dus kom 6 juli gezellig BBQ’en in Woerdense Verlaat.

Niek en Brigit