Afdrukken

Brabo tour

Door Marcel Doornbos op . Gepost in 2015

Attachments:
FileCreatorFile sizeDownloads
Download this file (Tour de Brabo.pdf)20151018_Tour de Brabo pdfMarcel Doornbos917 kB567

GEEN GEZEUR WE STARTEN IN ETTEN-LEUR ! En wel bij McDonalds, Trivium 180, 4873 LP Etten-Leur, gelegen nabij afrit 18 van de A58 richting Roosendaal.
[bestanden en PDF klik op meer]

Voor de laatste rit van het jaar steken we van hieruit de A58 over en zakken langzaam af naar het zuiden. Via Rijsbergen, Klein-Zundert en Wernhout verlaten we Nederland om Langs Meer en Hoogstraten ons binnendoor te laten slingeren naar Merksplas.

We blijven nog even in België en verlaten dat via Weelde-Station en Weelde.
Dan doorkruisen we de Belgische enclaves Baarle-Hertog en Baarle-Nassau waar het verschil in land wordt weergegeven door de vlaggetjes naast de huisnummers en de markeringen op de grond. Hier zal je eindeloos de grens over blijven steken.


Via Ulicoten komen we aan bij onze lunchstop Pannenkoekenhuis ten Bosch, Bredaseweg 72 in Chaam.
Op deze prachtig gedecoreerde locatie zullen we ons de laatste lunch van het seizoen goed laten smaken.


Dan maken we ons op voor het laatste gedeelte welke voert langs Riel en Goirle, langs de rand van de Beekse Bergen naar Hilvarenbeek.
Bij Haghorst steken we het Wilhelminakanaal over en rijden we richting Moergestel en de Oisterwijkse vennen.
Alvorens in Oisterwijk onze eindbestemming te bereiken maken we nog een kleine detour. We buigen af naar Berkel-Enschot en Udenhout om via Biezenmortel langs de Loonse- en Drunense Duinen te rijden.Via Helvoirt, Esch en Boxtel rijden we langs Haren weer Oisterwijk binnen al waar we op de schitterend Lind (met zijn 800-jarige Lindeboom) het seizoen gepast zullen afsluiten.

Aangezien we in het oogstseizoen zitten en er nog veel mais op de akkers staat is het goed mogelijk dat de wegen plaatselijk sterk vervuild zijn. Dit, eventueel in combinatie met regen zorgt er voor dat we alert zullen moeten rijden.

Met vriendelijke groeten,
Uw Tour de Brabo gastheer
Noël Wilborts
Uiteraard zien we jullie volgend jaar graag weer bij de ritten verschijnen.
En vergeet niet de Nieuwjaarsborrel in januari. De uitnodiging valt bijtijds in de bus.