Afdrukken

BBQ rit 2016

Door Niek van Groningen op . Gepost in 2016

Attachments:
FileCreatorFile sizeDownloads
Download this file (20160710-bbq-rit.pdf)20160710 BBQ ritMarcel Doornbos206 kB357

Zondag 10 juli 2016 verzamelen we op de gebruikelijke tijd (9.30u) op de 2e Loosterweg 66 in Hillegom alwaar we eerst een bakkie gaan doen met ………………. Als de koffie op is dan zullen we vertrekken door de schitterende bollenstreek richting de noodzeekust de plaatsen Noordwijk en vervolgens nog een stukje verder langs de kust richting Katwijk aan Zee, zijn bekende badplaatsen, daarna buigen we af richting Zoetermeer via de Provinciale weg.

BBQ01

Vervolgens via Pijnacker en Berkel Rodenrijs om dan aan te komen bij ons lunchadres,  
Bar/restaurant ’t Zeeltje, Kooilaan 3 2065 KR Bleiswijk alwaar wij zullen genieten van een eenvoudige lunch en het prachtige uitzicht
 

BBQ02

 

 

 

 

Na de lunch vertrekken we via Moerkapelle om daarna een klein stukje van de Hollandse IJssel te volgen.

BBQ03

 

 

Daarna rijden we stukje door het schitterende groene hart van Nederland en doen we de plaatsen Stolwijk, Vlist, Papekop en Bodegraven om vervolgens het laatste stukje via de Meije te rijden naar de Visotter waar wij eindigen om dan te gaan genieten van een barbecue.   

 

 

 

Kortom deze rit mag je niet missen, toeristen betalen veel geld om deze toplocaties van ons land te mogen zien en wij rijden er op een normale zondag in juli zo voor bij, samen met een groepje gezellige motorvrienden en als je wilt een heerlijke BBQ op een schitterende locatie als kers op de taart.

Wat wil je nog meer, een beetje mooi weer??? tja dat hebben wij niet in de hand voor de rest kun je een het een prachtige zondag kunnen hebben.
tot 10 juli.  

P.S.vergeet je niet op te geven voor de BBQ €15. inclusief je drankje.

BBQ05  BBQ06

 

 

 

BBQ07