Afdrukken

Bestuursleden gevraagd (gewijzigde versie)

Door Bestuur op . Gepost in Algemeen

Beste Varadero Vrienden,

Op de ALV van 2011 zullen 2 bestuursleden, Rob en Pascal, het bestuurslidmaatschap in principe beeindigen en komen er dus vacatures voor twee bestuursplaatsen.
Ook Noël en Antoine treden ook af in verband met het verstrijken van hun termijn, maar zijn beide herkiesbaar.

  • Rob Gortzak is eventueel nog voor één jaar herkiesbaar. Hij heeft jarenlang de functie van Penningmeester bekleed waarbij hij ook de ledenadministratie onder zijn hoede had. Dit is natuurlijk een verantwoordelijke taak. Rob wil hier graag mee stoppen om een andere invulling aan zijn vrije tijd te kunnen gaan geven.
  • Pascal van Helvoort heeft aangegeven zich niet meer herkiesbaarheid te stellen. Al eerder had hij aangegeven te willen stoppen als bestuurslid omdat hij vindt dat hij plaats moet maken voor een actiever lid, die vaker met ritten meerijdt en misschien wel een Varadero heeft. Pascal was na 5 jaar Toercommissaris het laatste jaar Algemeen Bestuurlid. Dit is een wat vrijere functie die wat meer vrijheid kent zeker omdat Marcel nu "ingewerkt" is.

Op zich is het natuurlijk jammer dat bestuursleden de taken beeindigen. Van de andere kant biedt het natuurlijk weer mogelijkheden voor leden die nu aan de zijlijn staan. Vers bloed zal ook weer een positieve uitwerking hebben! We horen graag van jullie of iemand interesse heeft in één van deze functies en deze voor een periode van 3 jaar zou willen bekleden. Op zich staan we er ook voor open om de ledenadministratie en het penningmeesterschap te splitsen en onder te brengen bij de twee nieuwe bestuursleden.

Je kandidatuur kun je sturen naar Noël: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als iemand vooraf nog vragen heeft over de functies zijn Rob en Pascal uiteraard bereikbaar!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Varadero Vrienden
Antoine, Marcel, Noël, Pascal, Rob