Afdrukken

Trouwen op een Varadero

Door Niek van Groning op . Gepost in Algemeen

dsc04866vp3Hierbij nog even een verlaat berichtje over ons trouwfeest. Wij -Brigit en Niek- zijn getrouwd op 12 november 2010 en hadden een plan om met de Varadero de trouwzaal binnen te komen rijden. De eigenaar van de zaal vondt het ook een goed plan. Ambtenaar van de burgelijke stand had dit nog nooit mee gemaakt.

Dus op 12 november 2010 vlak voor de plechtigheid onder de muziek van Rammstein gingen de deuren van de trouwzaal open en kwamen wij op de Varadero binnen rijden. Onder luid applaus (was bijna niet te horen in verband met de muziek en het geluid van de Varadero) met mijn toekomstge vrouw in amazonezit achterop reden wij richting de ambtenaar van de burgelijke stand. Toen wij tot stilstand kwamen als 1e Brigt afgestapt en daarna ik. De Varadero op de standaard, de trouwplechtigheid kon beginnen.

Tevens willen vanaf deze kant de Varaderoleden en het bestuur bedanken voor alle reacties/ kado's die wij hebben gehad op ons trouwfeest. Heb wat foto's bijgevoegd van de binnenkomst.

dsc04865s dsc04866s dsc04867s dsc04868s