Afdrukken

Lidmaatschap

De vereniging heeft momenteel circa 62 leden waarbij een groot deel -de oorspronkelijke Varadero Vrienden- al lid is vanaf het begin (2000). Wie overstapt naar een ander type motor kan gewoon lid blijven!

De financiële positie van de vereniging is gezond. Het is daarom mogelijk om eigen goodies te laten maken en aan te bieden. Op deze site is het assortiment te zien. Regelmatig is er een extraatje dat niet te koop is, en exclusief voor leden beschikbaar is. Bovendien kent de vereniging een lief- en leedpotje dat beheert wordt door twee leden en waaruit bepaalde attenties voor bijzondere prestaties of gelegenheden worden aangeschaft.

De voordelen van het lidmaatschap zijn onder andere:

  • Onbeperkt meerijden met alle ritten
  • Mogelijkheid tot downloaden van GPS Routes, technische documentatie, nieuwsbrieven
  • Foto's bekijken en uploaden
  • Artikelen, documenten en weblinks plaatsen
  • Volledige toegang tot de website, ledendeel, notulen, enz.
  • Hebben van inspraak in de gang van zaken en met name de A.L.V.
  • Mogelijkheid tot toetreding van de toercommissie en/of bestuur

Het lidmaatschap kost je 30 euro per jaar (bij automatische incasso 28 euro). Wilt u lid worden stuur dan een e-mail naar Brigit Janssen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van lidmaatschap ATV en of je het lidmaatschapsgeld automatisch wilt af laten schrijven.

Voor onze Belgische vrienden kost het lidmaatschap ook 28 euro die men zelf moet overmaken naar onze rekening 8978534 ten name van Varadero Vrienden te Lemiers (IBAN NL97INGB0008978534 en BIC INGBNL2A) onder vermelding van lidmaatschap ATV en je naam.

Het partnerlidmaatschap. Leden van de Allroad Tour Vrienden die regelmatig met zijn/haar partner aan ritten en bijeenkomsten deelnemen, betaalden vroeger maar voor één persoon. Het hele clubgebeuren is in feite ook voor de partners opgezet. Ook deze partners delen mee met de extra's die nu en dan worden weggegeven.

Op basis van vrijwilligheid vragen we iedereen die regelmatig met een duo aan een rit of bijeenkomst deelneemt, een bijdrage te voldoen ad 15 euro per jaar. We laten het dus aan iedereen zelf over, geen verplichting.

Wil je mee doen?
Uiteraard zijn we blij als je mee wilt doen! Als bestuur moeten we uiteindelijk op een zo eerlijk mogelijke manier de eindjes aan elkaar knopen.

Als je mee wilt doen stuur dan een mail naar onze penningmeesteres Brigit Janssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kan het bedrag dan automatisch afschrijven.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van 1 kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging dient schriftelijk te geschieden voor 1 december.