Afdrukken

Welkom

In 2012 is de naam Varadero Vrienden verandert in Allroad Tour Vrienden (ATV). Reden hiervoor is dat de Varadero sinds 2012 niet meer in productie is, en er ook andere allroad bezitters lid zijn.

Dit zijn leden die na hun Varaderoperiode overgestapt zijn. Volgens de statuten kunnen ze lid blijven. We zijn nog steeds een groep enthousiaste motorrijders met voornamelijk allroads. Onze doelen zijn het delen van interesses op het gebied van allroads, het samen rijden van ritten, het waken over bepaalde gezamenlijke belangen en niet in de laatste plaats het leggen van vriendschapsbanden. Onze vereniging is in 2000 opgericht als Varadero Vrienden en heeft nu (2012) ongeveer 100 leden.

Iedere allroad bezitter is dus bij ons van harte welkom en kan lid blijven zolang hij / zij motor rijdt. We vinden de vriendschapsbanden hiervoor te belangrijk. Je mag dus gerust van motor veranderen, we hebben graag dat je lid blijft ! Deze vrijheid-blijheid gedachte staat in het algemeen bij ons hoog in het vaandel. We kennen maar weinig verplichtingen.

In de loop van 2012 zal ook een nieuw logo zijn intrede doen.  De website is opgezet voor de Varadero rijder en bevat als zodanig ook het nodige materiaal daarover. In de loop van de tijd zal de inhoud dus meer gericht worden op de allroad in het algemeen. Het forum zal uitsluitend info over de Varadero blijven bevatten. Voor alle andere allroad’s zijn er al voldoende fora voorhanden.

Er worden ongeveer 10 motorritten per jaar door ons georganiseerd. We streven hierbij naar een goede spreiding over het land. Bij deze ritten van ongeveer 175 km lengte, wordt in kleine groepjes van ongeveer 6 motoren gereden waarbij iedere groep een ervaren voorrijder heeft. De routes worden met behulp van GPS vooraf uitgezet en gecontroleerd door leden van de toercommissie. Traditioneel organiseren we met Hemelvaart een lang weekend in het buitenland.
Veiligheid staat bij ons voorop. Kenmerkend hierbij is bijvoorbeeld het dragen van goede motorkleding en reflecterende kleding, het rijden in baksteenformatie waar mogelijk, niet onderling inhalen, gelijk gestemde rijders samen laten rijden.

Op deze site is veel informatie te vinden over de Honda Varadero en de Allroad Tour Vrienden als vereniging. Er staan aankondigingen van de toerritten, een forum, verslagen, en foto galerijen van activiteiten die we hebben georganiseerd.

We plaatsen ook regelmatig nieuwsartikelen die aan het rijden met een Honda Varadero gerelateerd zijn, maar ook over het motorrijden in het algemeen. We wensen je veel plezier met het bekijken van onze nieuwe website. Interesse in ons lidmaatschap? Rijd een keer met ons mee! Data en startlocaties vindt u hier op de site.

Het bestuur 2012 tijdens lunchstop rit 6 mei:
Van links naar rechts: Marcel Doornbos, Mick de Boer (erelid van de vereniging en eigenaar van restaurant "de Keuken" in Heesch) Antoine Schuurmans, Noël Wilborts, Brigit Janssen en Thom van der Woning.

bestuur2012